Over ons

Organisatie

De Leeuw Administratie & Belastingadvies is de administratief dienstverlener en belastingadviseur voor bedrijven in het Middel en Kleinbedrijf, particulieren en non-profiorganisaties. Wij hebben een divers klantenbestand en voor iedere klant leveren wij administratief en fiscaal maatwerk. Onze klanten zijn gevestigd in geheel Zeeland en in West – Brabant. De werkzaamheden van De Leeuw Administratie & Belastingadvies strekken verder dan provincie- of landsgrenzen. In de huidige tijd van de steeds verdergaande mondialisering kunnen wij onze klanten ook van dienst zijn met betrekking tot internationale vraagstukken. Onze kernwaarden of basisprincipes zijn vakkundigheid, deskundigheid, professionaliteit, kwaliteit en vertrouwen.

De werkzaamheden van De Leeuw Administratie & Belastingadvies kunnen in twee hoofdactiviteiten worden opgesplitst.

Administratieve dienstverlening

De Leeuw Administratie & Belastingadvies verzorgt de boekhouding voor bedrijven in het Midden en Kleinbedrijf (MKB) en de boekhouding voor non-profitorganisaties.

Belastingadvisering

De Leeuw Administratie & Belastingadvies verzorgt de fiscale aangiften voor particulieren, bedrijven en non-profitorganisaties. Daarnaast worden fiscale adviezen verstrekt aan bedrijven, particulieren en non-profitorganisaties die (fiscaal/financieel) voordeel opleveren bij de klant.

H.M. (Huub) de Leeuw MSc
Belastingadviseur
N.B. (Niek) de Leeuw
Administrateur

Actueel

Nieuwe website in samenwerking met internetbureau Monsterbrands!
27-05-2018

De nieuwe site van De Leeuw is vanaf nu ook mobielvriendelijk.

Lees verder
Verlaging vennootschapstarief vanaf 2019
19-12-2017

Vanaf 2019 wordt het vennootschapsbelastingtarief stapsgewijs verlaagd.

Lees verder
Handhaving wet DBA verder uitgesteld tot 1 juli 2018
09-06-2017

De handhaving van de wet DBA is verder uitgesteld. Opdrachtgevers en zzp'ers krijgen tot 1 juli 2018 geen naheffingen en boetes.

Lees verder